با فاصله 10 دقیقه ای از مرکز شهر بلگراد، هتل اِن بلگراد N Hotel Belgrade با ارائه بار و اینترنت رایگان میزبان مسافران تور بلگراد می باشد. رستوران Atrium طیف وسیع و متنوعی از غذاهای محلی و حلال را برای میهمانان خود سرو می کند.
هتل اِن بلگراد N Hotel Belgrade اتاق هایی مجهز به تلویزیون، حمام اختصاصی و برخی اتاق های دارای فضای نشیمن را برای میزبانی از مسافران در نظر گرفته است. شما می توانید نوشیدنی مورد علاقه خود را از بار هتل تهیه کنید و در حالیکه روزنامه می خوانید و به موزیکی ملایم گوش می دهید آنرا نوش جان کنید. هتل اِن بلگراد میز پذیرش 24 ساعته با کارکنان خوش برخورد را برای راهنمایی سفرهای درون شهری شما مانند بازدید از کلیسای سنت ساوا و قلعه بلگراد را در نظر گرفته است.
سالن نمایشگاهی شهر بلگراد در فاصله 5.5 و فرودگاه بین المللی نیکولا تسلا در 20 کیلومتری هتل N Hotel Belgrade قرار گرفته است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو تور و هتل در سراسر دنیا با همکاران ما در آرزوی آسمان آبی در تماس باشید.